Détail de l'éditeur
Berg
localisé à :
Oxford, New York
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Documents disponibles chez cet éditeur

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Ouvrage
De nombreux articles sur l'expérience sensorielle. The Mind's Eye: What the Blind See'--Oliver Sacks Consciousness as 'Feeling in the Body': A West African Theory of Embodiment, Emotion and the Making of Mind'--Kathryn Linn Geurts Places Sensed,[...]![]()
Ouvrage
Sensory History introduces a topic that is rapidly becoming of enormous interest to historians--incorporating the senses into our understanding of the past. The book defines 'sensory history,' stresses the importance of historicizing the senses[...]![]()
Ouvrage
Michael Bull, Directeur de publication, rédacteur en chef ; Les Back, Directeur de publication, rédacteur en chef | Oxford, New York : Berg | Sensory formations series | 2003Beginning with the role of sound in historical and social thought, The Auditory Culture Reader moves on to consider city noise, music, voices, and new technologies and medias of sound. It explores, for example, the sectarian sounds of North Belf[...]![]()
Ouvrage
Constance Classen, Directeur de publication, rédacteur en chef | Oxford, New York : Berg | Sensory formations series | 2005The Book of Touch offers excursions into a sensory territory both foreign and familiar. How are masculine and feminine identities shaped by touch ? What are the tactile experiences of the blind, or the autistic ? How is touch developed different[...]![]()
Périodique
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Ouvrage
Jim Drobnick, Editeur scientifique | Oxford, New York : Berg | Sensory formations, ISSN 1741-4725 | 2006Smell is fundamental to experience but mired in paradox. Stigmatized as animalistic, it nonetheless feeds a vast fragrance and marketing industry. Considered ephemeral, scents have survived throughout the ages in a number of religious practices.[...]![]()
Ouvrage
Carolyn Korsmeyer, Editeur scientifique | Oxford, New York : Berg | Sensory formations series | 2005Sociologists and anthropologists study cooking and eating practices across the globe. The flavors of foods permeate social relations, religious and other occasions. Charged with memory, emotion, desire and aversion, taste is arguably the most ev[...]

Doc' Cresson
Centre de Recherche sur l'Espace Sonore et l'Environnement Urbain
Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Grenoble
60 av de Constantine - CS 12636
38036 Grenoble Cedex 2
Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Grenoble
60 av de Constantine - CS 12636
38036 Grenoble Cedex 2
Horaires
Lundi, mardi, jeudi, vendredi de 9 h à 12 h et de 14h à 17h
Prêt pour les étudiants de l'ENSAG
Consultation sur rendez-vous
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Droits
Les métadonnées sont libres de droit CC0 1.0
Les oeuvres mises à disposition sur ce catalogue sous soumises aux termes de plusieurs Licence Creative Commons, soyez vigilants
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